Capicaan Karin in de spotlight

Op de­ze Maan­dag Ca­pi­caan­dag staat Ka­rin in de spot­light! Zij komt per van­daag het pro­ject­team ver­ster­ken. Lees hier­on­der al­les over haar!

Lieke 03-06-2019 Contact

Stel je­zelf eens voor

"Ik ben Ka­rin en hier­voor heb ik ja­ren­lang ge­werkt aan de klant­zij­de. Bij mijn vo­ri­ge werk­ge­ver heb ik gro­te pro­jec­ten ge­leid waar­bij ik on­der an­de­re twee keer een in­tra­netin­tra­net heb ge­ïm­ple­men­teerd. Ik vind het erg leuk om bij Ca­pi­caCa­pi­ca aan de slag te gaan om hen met mijn ex­per­ti­se ver­der te hel­pen en klan­ten te gaan be­ge­lei­den tij­dens de im­ple­men­ta­tie van het in­tra­net."

Wat ver­wacht je van wer­ken bij Ca­pi­ca?

"Ik ver­wacht een dy­na­mi­sche werk­om­ge­ving waar­bij ik klan­ten heel blij kan ma­ken. Ik word blij van pro­jec­ten af­ron­den en ver­der uit­bou­wen. En ver­der hoop ik Ca­pi­ca nog ver­der op weg te hel­pen met de ken­nis die ik de af­ge­lo­pen ja­ren heb op­ge­daan."

Wat is je fa­vo­rie­te be­zig­heid?

"Ik heb er veel, moet ik er één kie­zen? Ik houd van shop­pen, op va­kan­tie gaan (zon­va­kan­tie en win­ter­sport), boot­cam­pen… Ben ik spor­tief? Ja, op­zich wel. Ik pro­beer wel spor­tie­ver te zijn, maar mijn 1000-smoe­zen­boek om een sport­avond over te slaan is al­tijd dicht­bij."

Is het glas half­vol of half­leeg?

"Half­vol! Ik ben al­tijd po­si­tief in het le­ven en op het werk."

Voor welk dier ben je bang?

"Mui­zen! Die kom ik lie­ver niet te­gen. Al­hoe­wel ik het ook niet pret­tig vind als poe­zen op­eens op mijn schoot sprin­gen."

Wat staat er bo­ven­aan je buc­ket­list?

"Heel veel. Een rond­reis door Nieuw-Zee­land, een va­kan­tie naar Texel en nog een keer rond­rei­zen door Ame­ri­ka staan wel echt bo­ven­aan."

Zo­mer of win­ter?

"Zo­mer! Sneeuw hoort wat mij be­treft thuis op win­ter­sport."

Film of boek?

"Boek. Ik ben niet zo'n film­lief­heb­ber."

Kof­fie of thee?

"Thee."

Ket­chup of cur­ry?

"Mag ik voor may­o­nai­se kie­zen?"

Spre­ken of luis­te­ren?

"De­ze is las­tig. Een com­bi­na­tie er­van: eerst goed luis­te­ren en dan spre­ken met goe­de ad­vie­zen."

Ge­luk of rijk­dom?

"Ge­luk!"

*

Welke kleur heeft het rode logo? (antwoord in kleine letters)

  • Er zijn geen reacties gevonden. Ben jij de eerste?